AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘AZ – Ajax wordt in Alkmaar gespeeld, maar zonder publiek’

Het ziet ernaar uit dat de wedstrijd AZ – Ajax op 15 december kan worden afgewerkt in het Alkmaarde AFAS Stadion. Of er publiek aanwezig mag zijn tijdens de wedstrijd tegen Ajax, is vooralsnog echter de vraag.

De gemeente Alkmaar gaat maandag een definitief besluit over de Noord-Hollandse derby nemen. Een woordvoerder laat aan NH Nieuws weten dat de kans aanwezig is dat er groen licht wordt gegeven aan AZ. “Maar vooralsnog wel zonder publiek”, benadrukt hij echter. “In principe staan we toe dat wedstrijd in het stadion van AZ wordt gespeeld. Dat kan zonder publiek, al is dat ook onze wens niet.”

Na het weekend wordt echter pas een definitieve uitspraak gedaan. “Volgende week beslissen we of het stadion gedeeltelijk of volledig beschikbaar is voor publiek”, besluit de woordvoerder. De Noord-Hollandse FOX Sports-commentator Leo Driessen liet woensdag in Voetbalpraat weten dat AZ ‘alle vertrouwen’ heeft in de afhandeling van de zaak.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.