AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Donny van de Beek inzet van conflict bij Real Madrid’

Met een nieuwe transferperiode in het verschiet bestaat er bij Real Madrid een conflict over de te voeren weg. Er zijn namelijk meerdere kampen in het Santiago Bernabeu. Donny van de Beek speelt een rol in dit geheel.

Een heel contingent aan directeurs van De Koninklijke hebben een voorkeur voor de komst van de Ajacied, zo meldt de krant Marca vandaag. En de Spanjaarden zouden behoorlijk zeker van hun zaak zijn, wordt er groen licht gegeven voor de komst van de international van het Nederlands elftal, dan kan de deal binnen luttele uren beklonken worden met het oog op de zomer van 2020.

Er is echter een tegengeluid te horen en dat is afkomstig van oefenmeester Zinédine Zidane. Hij dringt er namelijk al maanden op aan bij voorzitter Florentino Pérez dat er toch nog een nieuwe poging ondernomen moet worden om Paul Pogba los te weken bij Manchester United. Maar dat blijft een moeilijk verhaal.

Mede dus omdat de technische leiding zo zijn vraagtekens heeft over de mogelijke komst van de Franse middenvelder. Fede Valverde doet het goed in het Bernabéu en iemand als Martin Ödegaard komt eraan, maar een speler als Pogba haal je niet om hem vervolgens op de bank te zetten. En bovendien verdient de cliënt van de roemruchte zaakwaarnemer Mino Raiola een kleine 20 miljoen euro per jaar op Old Trafford. Is Van de Beek niet een veel veiligere optie?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.