‘Groot transferprobleem dreigt voor sterspeler Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech wil Ajax alleen inruilen voor een absolute grootmacht. Journalist Maarten Wijffels vraagt zich af of de smaakmaker er goed aan doet om zo kieskeurig te zijn op de transfermarkt.

“Wat je straks gaat zien is dat er een EK aan komt. Daar valt toevallig een speler op drie weken lang en die halen ze dan”, concludeert Wijffels in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. “Ziyech heeft deze zomer waarschijnlijk niks en stel dat Ajax in de kwartfinales van de Champions League eruit gaat, dan speelt hij tot in mei niet mee. In de zomer staan dan weer andere spelers in de picture en komt hij wéér niet weg.”

Wijffels betwijfelt of Ziyech er goed aan doet om zo te handelen. “Die spelers van Ajax maken nu een piek mee, maar dat zal ook een keer ophouden. Onana en Tagliafico gaan waarschijnlijk weg na dit seizoen. Ajax gaat het ook lastig krijgen om vervangers op niveau te halen. Misschien moet Ziyech wel genoegen nemen met het niveau Sevilla…”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer