AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax houdt Twente-doelman Joel Drommel in de gaten’

Ajax zou de verrichtingen van Twente-doelman Joel Drommel op het moment met interesse volgen. Clubwatcher Tijmen van Wissing brengt Drommel bij De Oosttribune op RTV Oost in verband met Ajax. “Zou hij op de lijst staan bij Ajax? Onana gaat weg natuurlijk. Ik denk niet dat hij de eerste keus is, maar ik denk dat hij wel op een lijst staat.”

Jan van Staa vult aan: “Ajax houdt dit soort keepers natuurlijk nauwlettend in de gaten. Dat is logisch. Hij is een van de talenten in Nederland. Dan zullen ze een lijstje hebben, waar hij ongetwijfeld op zal staan. Drommel heeft een geweldig seizoen en in potentie heeft hij alles. Door veel te spelen in de Eredivisie wordt hij hopelijk nog beter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.