AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft megabedrag over voor twee stunttransfers’

Ajax zou daadwerkelijk mikken om twee spelers te halen uit Zuid-Amerika. Het gaat om Exequiel Palacios van River Plate en Reinier van Flamengo. Dit weet Voetbal International te melden.

Reinier is dit seizoen doorgebroken bij Flamengo, dat het contract met de zeventienjarige aanvallende middenvelder in oktober verlengde tot medio 2024. Hij wordt gezien als een van de grote beloftes van Brazilië. Ondanks zijn pas veertien duels in de hoofdmacht van Flamengo staat hij al op de radar van Europese grootmachten als Barcelona en Paris Saint-Germain.”

Daarnaast kijkt directeur voetbalzaken Marc Overmars dus weer naar de Argentijnse markt: “Ook voor Palacios zal Ajax naast diep in de buidel tasten ook de concurrentie moeten aftroeven. De 21-jarige middenvelder staat nog tot medio 2021 onder contract bij River Plate. Bovendien zijn er meer kapers op de kust. Bayer Leverkusen heeft naar verluidt al een bod uitgebracht op de Argentijn, dat in de buurt komt van de contractueel vastlegde afkoopsom van vijftien miljoen euro.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.