AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil 15 miljoen euro betalen voor nieuwe aanwinst’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax wil uitpakken met de komst van een nieuwe middenvelder. Het gaat om het grote Argentijnse talent Exequiel Palacios. Dit weet het medium TuttoMercatoWeb te melden.

De Amsterdammers zouden 15 miljoen euro willen betalen aan River Plate voor de speler. Er zijn echter twee obstakels voor Ajax. Allereerst is River Plate niet van plan om Palacios voor een dergelijke transfersom te verkopen: de vraagprijs ligt met twintig miljoen euro iets hoger. Ajax zou dus een transferrecord moeten breken om hem naar Amsterdam te halen.

Dat lijkt gezien de financiële middelen haalbaar, maar er is een tweede obstakel ontstaan. Bayer Leverkusen is óók geïnteresseerd in Palacios en de club van trainer Peter Bosz zou op dit moment zelfs verder willen gaan. Ajax zal dus haast moeten maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.