AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘José Mourinho trekt conclusie over Hakim Ziyech’

Sinds een week is José Mourinho de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. Naar verluidt gaat hij in de winterstop de transfermarkt op om zijn selectie wat te versterken. Hij heeft dan ook diverse doelwitten in het vizier.

De Engelse media schrijven dat The Special One het wel ziet zitten in Hakim Ziyech van Ajax. De markante Portugees heeft natuurlijk een bepaalde stijl van voetballen voor ogen, maar zou geconcludeerd hebben dat de Marokkaan dit best aankan, ondanks het feit dat hij in de regel behoorlijk veel balbezit lijdt.

In de afgelopen zomer was de spelmaker nog voor een vast bedrag van ongeveer 30 miljoen euro op te pikken, maar dit is niet langer het geval. Directeur voetbalzaken Marc Overmars kan vragen wat hij wil en heeft volgens de laatste geruchten ingezet op het dubbele: Ziyech moet nu 60 miljoen euro kosten.

Een transfer in de winterstop ligt desondanks niet voor de hand. Ajax voelt hier helemaal niets voor en de speler zelf heeft in het verleden meermaals gezegd dat hij zo’n tussentijdse overstap maar niks vindt. Hij mikt op een fris begin bij een Europese topclub.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.