AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zlatan Ibrahimovic praat met Jose Mourinho over hereniging’

Volgens het medium La Republicca overweegt Zlatan Ibrahimovic om te gaan tekenen bij Tottenham Hotspur. De nieuwe club van zijn oud-trainer José Mourinho.

Ibrahimovic is na dit kalenderjaar speler van LA Galaxy af en kiest vrijwel zeker voor een terugkeer naar Europa. Een nieuw dienstverband in Italië is een optie, maar hij zou inmiddels ook al officieel zijn benaderd door José Mourinho. Zij werkten eerder al samen en onderhouden al jaren een goede relatie.

Mourinho zou de Spurs-selectie in januari willen versterken en ziet in de 38-jarige Zweed een ideale kwaliteitsimpuls. Het is nu aan Ibrahimovic om de knoop door te hakken. De Serie A is nog wel altijd een optie, zeker omdat hij bij Tottenham in Harry Kane een hele lastige concurrent heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.