AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Davy Propper is van hetzelfde niveau als Frenkie de Jong’

Analist Marco van Basten is onder de indruk van de voetballer Davy Propper. De voormalige topspeler durft hem zelfs te vergelijken met Frenkie de Jong.

“Pröpper is handig, snel, beweeglijk, technisch goed en heeft goed inzicht”, zegt Van Basten bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. “De Roon is meer een controlerende speler. Hij bewaakt het proces. Pröpper vind ik een veel betere voetballer en met hem gaat het ook veel sneller. We hebben het er allemaal over dat Frenkie de Jong zo’n geweldige speler is, maar ik vind Pröpper bijna van gelijke soort zoals hij gister speelde. Ik vind hem echt goed.”

Hans Kraay jr. haalt een uitspraak van bondscoach Ronald Koeman aan. “Koeman is daar heel duidelijk in. Hij heeft al gezegd dat men niet zo denigrerend moet doen over De Roon. Tegen goede ploegen is dat een uitstekende combinatie met Frenkie de Jong.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.