AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet vrezen voor snelle transfer van Sergino Dest’

Sergino Dest is dit seizoen doorgebroken bij Ajax. Hij presteert uitstekend en heeft Noussair Mazraoui uit het elftal gespeeld.

Het Amerikaanse medium Bleacher Report komt vandaag met een groot artikel over de interlandkeuze van Dest, die nog altijd moet kiezen tussen het Amerikaanse nationale team en het Nederlands elftal. Tussen neus en lippen door meldt men dat de Premier League-grootmachten Arsenal en Tottenham Hotspur niet zitten te slapen, zij zouden namelijk al in de race zijn voor de handtekening van de rechtsback.

Willen de Londenaren daadwerkelijk zaken doen met directeur voetbalzaken Marc Overmars, dan zullen ze vermoedelijk diep in de buidel moeten tasten. Dest heeft nog niet zo heel lang geleden zijn contract in de Johan Cruijff ArenA verlengd tot medio 2022 met een optie voor nog een seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.