‘Ajax wil 40 miljoen betalen voor talent, PSG en Barca laten Amsterdammers kansloos’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax is de laatste tijd ‘on fire’. Alleen maakt de journalist Nicolò Schira van La Gazzetta dello Sport het nu weel heel bont. De Amsterdammers zouden maar liefst 40 miljoen euro willen neertellen voor een pas 17-jarig talent.

Het zou gaan om Reinier Jesus Carvalho die uitkomt voor de Braziliaanse grootmacht Flamengo. Volgens journalist Paulo Freitas is het wonderkind van Flamengo vrijwel zeker onhaalbaar voor de Amsterdammers, aangezien ook Paris Saint-Germain en FC Barcelona op de markt zijn voor hem. Dat meldt Freitas aan Ajax Showtime. Reinier is een middenvelder annex aanvaller met een fabelachtige techniek en veel snelheid.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer