AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax, Feyenoord en PSV liepen blauwtje bij Oranje-speler onder de 19’

Het Nederlands Elftal onder de 17 maakt op het moment furore op het WK. Één van die spelers is Drik Proper. Hij komt uit voor NEC en wees onlangs nog Ajax, Feyenoord en PSV af.

“Klopt, de topclubs in Nederland hebben zich gemeld, maar ik heb bewust de keuze gemaakt om bij NEC te blijven, omdat ik denk dat ik me daar gewoon heel goed kan ontwikkelen. Ik ben niet de grootste en dus denk ik dat het voor mij goed is om met het eerste te trainen, dat is de afgelopen periode veel gebeurd. Bij NEC is er voor mij nog genoeg te leren en de plannen die de club heeft, bevallen ook nog steeds. Voor mij was er geen reden om weg te gaan”, vertelt Proper, middenvelder van beroep, aan Voetbal International.

“Ik heb heel veel gesprekken gehad met die topclubs, maar ook met mensen bij NEC. De algemeen directeur, hoofd jeugdopleiding en verschillende trainers. Zij probeerden een plan te maken dat bij mij paste en ik had bij NEC gewoon een goed gevoel. Zij zijn alle afspraken nagekomen en ik ben doorgegroeid zoals zij wilden. Dit was de keuze waar ik me het beste bij voelde, Hier kan ik het snelste stappen maken en het snelste echt in het eerste spelen”, aldus Proper tot slot.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.