AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Dit vindt Matthijs de Ligt van het huidige Ajax

Afgelopen zomer maakte Matthijs de Ligt de overstap van Ajax naar Juventus. Toch houdt de mandekker zijn oude cluppie nog goed in de gaten. Hij is onder de indruk van het spel van ze.

In gesprek met De Telegraaf vertelt hij: “Ik volg ze aandachtig als mijn programma bij Juventus dat toelaat.” De international van het Nederlands elftal geniet van de prestaties van Ajax en ziet zijn voormalige werkgever nationaal en international een enorm hoog niveau halen. Verbaasd is hij niet: “Wel ben ik onder de indruk van hoe ze spelen. Voor Frenkie en mij zijn nieuwe spelers gekomen en iedereen die is gebleven is ook weer een jaartje ouder en rijper. Dat zie je in het spel. De trainer is er ook langer en heeft zijn ideeën dus verder kunnen inslijpen.”

De Ligt gaat verder: “Ik heb ook regelmatig contact met Daley, Joël, Donny en ik sprak Dusan kortgeleden nog. Natuurlijk verwatert het allemaal wat, want het leven gaat verder. Zij zijn druk met Ajax en ik met Juventus. Het is wel mooi om te zien dat ze het zo goed doen in de Eredivisie en Champions League.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.