AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

John van den Brom weet waar Ajax te pakken is

Vanmiddag staat de wedstrijd tussen Ajax en Utrecht op het programma. Utrecht-trainer John van den Brom weet waar de Amsterdammers te pakkken zijn. Namelijk bij balverlies.

De coach wordt geciteerd door het Algemeen Dagblad: “Als je heel open gaat spelen, veel plezier dan. Dan denk ik dat het niets gaat worden.” Net als tegen PSV zal Utrecht heel compact spelen, en dan wordt het hopen op een countertje van iemand als Gyrano Kerk: “Kijk, Ajax speelt ook met veel risico. En dus geven ze ook veel ruimtes weg. Je gaat zeker kansen krijgen.”

Tegen RKC Waalwijk en PEC Zwolle waren de Amsterdammers niet goed, al werden beide wedstrijden wel gewoon gewonnen… “Ze stonden wel gewoon 0-3 voor na twintig minuten in Zwolle. Kijk, als wij 3-0 achterstaan na twintig minuten gaat het niet meer goed komen. Daar geloof ik niet in. Ajax thuis en uit scheelt ook wel wat. Maar zo lang het een wedstrijd is, ga je zeker kansen krijgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.