AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Woedende supporters na Chelsea-Ajax: “Hij is omgekocht!”

Ajax speelde gisteren met 4-4 gelijk tegen Chelsea. De scheidsrechter besloot tijdens het duel om twee rode kaarten te geven aan de centrale verdedigers van de Amsterdammers. Iets wat de fans totaal niet konden waarderen en direct daarna ging het dan ook los via de sociale media. Kijk hieronder naar een aantal reacties.

One thought on “Woedende supporters na Chelsea-Ajax: “Hij is omgekocht!”

  1. Het is toch van de gekke dat eerst blind onder uit gehaald word daar is geen gele keert voor getrokken. Vervolgens alle acties erna bestraft ie met alles wat maar mogelijk is. Dit spel was al gekocht vorige wek en nu weer. De UEFA kijkt toe en knikt dat het goed is. Als Ajax zijnde had je gister van het veld moeten stappen en als reden aan moeten geven dat we niet spelen in een competitie waarin het geld alles bepaalt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.