AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars in onderhandeling over uitgaande Ajax-transfer’

De kans is groot dat Ajax in de winter afscheid gaat nemen van vleugelaanvaller Hassane Bandé. Technisch directeur Marc Overmars zou namelijkin onderhandeling zijn met het Turkse Galatasaray.

Bandé speelt inmiddels anderhalf jaar voor Ajax, maar is door blessureleed nog nooit officieel in actie gekomen voor de hoofdmacht. Door de hevige concurrentiestrijd lijkt dat er voorlopig ook niet in te zitten. Sterker nog: volgens Turkse media, waaronder Fotomaç, vertrekt hij mogelijk naar januari op huurbasis naar Istanbul mét optie tot koop.

Ajax betaalde in de zomer van 2018 nog zo’n acht miljoen euro aan KV Mechelen om de buitenspeler in te lijven. Al in de voorbereiding van zijn debuutseizoen liep Bandé een zware blessure op en pas recentelijk maakte hij eindelijk wat minuten voor de club, maar speeltijd in de Eredivisie of een andere grote competitie lijkt niet aan de orde.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.