AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Juve-trainer Sarri wijt fouten Matthijs de Ligt aan niveau Eredivisie

Afgelopen weekend was Matthijs de Ligt de grote man bij Juventus. Hij was verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd. En voor het eerst krijgt hun nu geen kritiek op zijn bordje.

Oefenmeester Maurizio Sarri van De Oude Dame vindt het onzin dat De Ligt in de regel onder een vergrootglas ligt bij de media. In gesprek met DAZN vertelt hij: “De Ligt had het even moeilijk in de eerste twintig minuten, maar daarna kwam hij beter in de wedstrijd. Hij speelde een zeer goede tweede helft. Hij is negentien jaar (twintig jaar, red.) en komt uit een competitie die veel opener en minder tactisch is dan de Serie A.”

De coach vervolgt: “Een competitie waar fouten worden gemaakt en deze niet worden opgemerkt. Het is niet meer dan normaal dat hij een leerperiode moet ondergaan. De Ligt zal zich hier aan de hand van andere spelers eerst moet ontwikkelen. Hij wordt steeds beter.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.