AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bayern München heeft duidelijke boodschap voor Erik ten Hag’

Nu Bayern Munchen opzoek is naar een nieuwe trainer is Erik ten Hag één van de favoriete. Volgens journalist Maarten Wijffels zijn deze berichten ietwat voorbarig en stelt hij er meer van te weten.

“Hij staat daar op een lijstje, maar het is niet direct aan de orde”, stelt Wijffels in de Eredivisiepodcast van het AD. “Ten Hag is niet de nummer één, zoals ik heb begrepen van mensen die dat kunnen weten. Dan kan hij alsnog benaderd worden, maar dat is niet de verwachting. Bayern zet in eerste instantie in op iemand met meer ervaring.”

Daniël Dwarswaard denkt wel dat Ten Hag benaderd hoopt te worden. “Hij gaat glinsteren als het over Bayern gaat, hij kan uren over die club praten. Dat triggert hem dus zeker, maar het is natuurlijk wel zo dat hij de titel voor het grijpen heeft met Ajax. Bij Utrecht ging hij halverwege ook weg en daar zijn ze hem niet dankbaar voor.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.