AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Trainer Ten Hag maakt een grote fout met gefrustreerde Hakim Ziyech’

Afgelopen zondag wist Ajax met 4-0 te winnen van aartsrivaal Feyenoord. Hakim Ziyech speelde een goede wedstrijd maar werd vroegtijdig naar de kant gehaald. Iets wat de spelmaker niet kon waarderen. Hij uitte zijn onvrede dan ook direct na de wissel.

“Ik begreep heel goed wat Ziyech bedoelde”, reageert Johan Derksen in Veronica Inside. “Ten Hag acteert altijd heel veel verstand van voetbal te hebben. Ik sluit niet uit dat hij dat heeft. Hij heeft in ieder geval weinig verstand van mensen, want als je dagelijks met Ziyech omgaat, weet je dat hij een trotse jongen is. Hij wil niet gewisseld worden, zeker niet door een jeugdspeler.”

De voetbalanalist vervolgt: “Deze jongen wil er altijd staan. Hij heeft de status om het zelf te kunnen beslissen, dat moet een trainer niet doen. Er zijn een paar spelers waar je niet aan moet komen. Dit vreet aan die jongen. Ten Hag zal nu toch wel doorhebben dat die jongen niet gewisseld wil worden?”

One thought on “‘Trainer Ten Hag maakt een grote fout met gefrustreerde Hakim Ziyech’

  1. Hoezo niet wisselen.
    Hij en Tadic zij n1 van een elf.
    Beide waren nu weer niet goed, veel balverlies en acties door 3 man lukt niemand.
    Nee terecht en Tadic mag ook wel wat vaker gewisseld worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.