AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet toch weer vrezen voor vertrek Marc Overmars’

Marc Overmars de technisch directeur wordt al een tijdje gelinkt aan Arsenal maar nu er ook een andere club voor hem in de markt gekomen. Het gaat om het Italiaanse AC Milan. Dit weet Voetbal International te melden.

Hij moet de gevallen topclub weer naar boven gaan dirigeren. Zelf vertelde de oud-international eerder aan FOX Sports: “Mensen zien hopelijk dat je goed werk verricht, dan kom je altijd op lijstjes en bij clubs in beeld. Maar ik heb mijn contract verlengd, heb het goed naar mijn zin. Ik werk met mensen met wie ik goed kan werken.”

Ajax heeft de intentie uitgesproken om Overmars tot 2024 aan zich te binden.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.