AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Thomas Müller heeft transfernieuws voor Ajax’

Onlangs liet Marc Overmars weten dat hij wel iets ziet in de komst van Thomas Muller bij Ajax. Maar de toekomst van de speler van Bayern Munchen lijkt niet in de Eredivisie te liggen.

Voetbal International schrijft op zaterdag: “Thomas Müller kan mogelijk de overstap naar de Premier League maken. De dertigjarige Duitser komt bij Bayern München lang niet altijd aan spelen toe en dat zint hem maar niets. Volgens verschillende Engelse media overweegt Manchester United daarom nog eens een poging te wagen om hem naar Engeland te halen. Een aantal jaar geleden wilde Louis van Gaal de aanvaller al naar Manchester halen, maar destijds weigerde Bayern mee te werken.”

Müller delft in de Allianz Arena telkens maar weer het onderspit tegen voetballers als Philippe Coutinho, Serge Gnabry en Kingsley Coman: oefenmeester Niko Kovac maakt gewoonweg geen gebruik meer van hem. Een vertrek bij Der Rekordmeister ligt dan ook voor de hand, al vertegenwoordigt Müller nog wel een transferwaarde van 35 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.