AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars doet navraag naar spits met ongekend gemiddelde’

Marc Overmars heeft weer een nieuwe speler in het vizier. Naar verluidt heeft de technisch directeur navraag gedaan bij de Turkse club Bursaspor.

Volgens het medium Haber Ne Diyor? heeft de beleidsbepaler onlangs contact opgenomen met Selçuk Erdogan, zijn evenknie bij de club die momenteel op het op één na hoogste niveau van Turkije uitkomt. Inzet van het telefoontje zou zijn geweest: de zeventienjarige spits Ali Akman, die zijn debuut al heeft gemaakt bij de hoofdmacht. De Turk vertegenwoordigt een enorme groeipotentie en naar verluidt heeft Ajax dus wel oren naar een samenwerking. De transferwaarde van de speler in kwestie wordt geschat op 200.000 euro.

Akman komt natuurlijk pas net kijken, maar in de jeugd verbaasde hij alles en iedereen door liefst 126 doelpunten te maken in 136 wedstrijden: een ongelooflijk gemiddelde voor een goalgetter. Het is en blijft natuurlijk echter de vraag of hij dat kan doortrekken.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.