AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frank Lampard over VAR: ‘Wij hebben het geluk zelf afgedwongen’

Chelsea won gisteren op en gelukkige manier met 0-1 van Ajax. De enige treffer van de wedstrijd werd in de slotfase gescoord door Michy Batsyuahi. In de eerste helft werd er nog een goal afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Frank Lampard vindt dat zijn ploeg de de gunstige beslissing zelf afgedwongen heeft.

The London Evening Standard citeert hem over de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA (0-1 winst): “Ik ben zo ontzettend blij met deze overwinning. We wisten hoe zwaar deze wedstrijd zou gaan worden. Ajax heeft een sterke ploeg, de sfeer in het stadion was intens en dan toch winnen, is briljant. Ik vind ook dat we verdiend gewonnen hebben. Ik vind dit echt enorm knap van mijn ploeg, ik ben zo gigantisch trots op deze prestatie.”

De VAR nam dus een discutabele beslissing… “Ik denk dat we ons geluk vandaag zelf hebben afgedwongen. We hebben dit seizoen vaak aan de verkeerde kant van de medaille gezeten, dus het zat er een beetje aan te komen dat de VAR een keer in ons voordeel zou beslissen. Uiteindelijk hebben we deze overwinning echter zelf afgedwongen. Ajax heeft enorm veel creativiteit in het elftal, maar Kepa heeft het niet erg druk gehad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.