AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Chelsea speelde als Ajax en Lampard deed alles goed’

Chelsea won gisteren met 0-1 van Ajax. De buitenlandse media is content met het spel van de Londenaren. Kijk hieronder naar een overzichtje.

‘Batshuayi verovert Amsterdam’, kopt AS, dat een gelijk opgaande strijd zag in de Johan Cruijff Arena. ‘Chelsea leek een beetje op Ajax: ze wilden op balbezit spelen én snel counteren, al ging het laatste ze beter af dan het eerste. Doelmannen Kepa en André Onana hoefden niet veel in actie te komen. Ajax had de pech dat een goal van Quincy Promes werd afgekeurd, omdat hij met zijn teen buitenspel stond. Chelsea maakte echter het verschil met het inbrengen van Pulisic en Batshuayi.’

Der Kicker zag ‘vanaf het eerste fluitsignaal een open, uitgebalanceerde en onderhoudende wedstrijd. Omdat Chelsea stootkracht miste, hing een 0-0 lange tijd in de lucht. Dat gebeurde echter niet, doordat Pulisic vlak voor tijd niet voldoende afgestopt werd en Batshuayi kompromisslos de 0-1 aantekende.’ BILD maakte weinig woorden vuil aan de wedstrijd en had vooral oog voor de ‘Eier-Grabscher’ van Jorginho ten opzichte van Batshuayi, vlak na de goal van de matchwinner…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.