AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Chinese club gaat astronomisch bedrag bieden op deze Ajax-speler’

Een club uit de Chinese hoogste divisie gaat weer een poging wagen om David Neres van de Amsterdammers over te nemen. Vorig jaar meldde Guangzhou Evergrande zich al met een bod van meer dan 40 miljoen euro maar dat werd door Ajax afgewimpeld.

Calciomercato weet echter dat de Chinezen niet zomaar zullen opgeven: een onbekende club uit de Super League is van zins om binnenkort nóg meer geld te bieden voor de diensten van de Braziliaan, die onderdeel uitmaakte van de selectie van de Goddelijke Kanaries op de Copa América van 2019.

Naar verluidt zal er al een bod uitgebracht worden in de winter, maar de partij vindt het ook niet erg als Ajax wil wachten met een eventuele verkoop tot de zomer van 2020. De marktwaarde van Neres wordt momenteel geschat op 45 miljoen euro, dus hij kost sowieso een flinke klap geld.

Oefenmeester Erik ten Hag maakt de laatste tijd opvallend weinig gebruik van de diensten van zijn buitenspeler. Neres lijkt het onderspit gedolven te hebben in de concurrentiestrijd met Quincy Promes, Dusan Tadic en Hakim Ziyech.

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.