AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag gooit speler mogelijk uit elftal na slechte wedstrijd’

Ajax won zaterdag met de hakken over de sloot van RKC. In Waalwijk werd het 1-2. Volgens de Telegraaf heeft het duel bij trainer Erik ten Hag voor vraagtekens gezorgd. Wie moet hij als rechtsback gaan opstellen?

De krant schrijft op maandagmorgen: “Naast de middenveld-puzzel is er voor Erik ten Hag ook nog het ‘dilemma’ Noussair Mazraoui of Sergiño Dest. In Waalwijk speelden beide backs vanwege de schorsing van Nicolás Tagliafico. Maar op dit moment is Dest de nummer één op de rechtsbackpositie.”

Het medium speculeert over een verandering in de opstelling van de Amsterdammers: “Wie hem tegen RKC voor rust echter oeverloos zag draven en de ruimtes voor de mensen voor hem zag dichtlopen, vraagt zich af of Mazraoui geen kans verdient. Vorig seizoen was hij als rechtsback een revelatie. Waarbij aangetekend dat hij als linksback bij RKC geen beste beurt maakte en Dest met een prima voorzet aan de basis stond van de 0-1 van Dusan Tadic.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.