AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hakim Ziyech blijft wellicht zijn hele carriere voor Ajax spelen’

Hakim Ziyech is één van de smaakmakers bij Ajax en de creatieve middenvelder voelt zich gewaardeerd in Amsterdam. Hij zal de club daarom ook niet snel voor een andere club gaan verlaten.

Sterker nog: Ziyech sluit niet eens uit dat hij de rest van zijn carrière voor Ajax speelt. “Dat zou mogelijk zijn. Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar het zou zeker kunnen. Mijn carrière duurt hopelijk nog heel lang en ik ben nog lang niet klaar als voetballer”, laat de international van Marokko weten aan Ajax Life Magazine.

Ziyech heeft een speciale band met zijn moeder. “We hebben een hele sterke band. Zij geeft mij kracht.” Toch laat de Ajacied zijn toekomst niet afhangen van die band. “Mijn moeder laat mij daar heel vrij in. Ze zegt mij juist altijd te doen wat mij gelukkig maakt.”

“Misschien houd ik er onbewust wel rekening mee hoor, dat zou kunnen. Je wilt ook niet te ver bij je familie vandaan zijn, maar aan de andere kant: de afstanden binnen Europa zijn tegenwoordig prima te overbruggen”, aldus Ziyech.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.