AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bayern Munchen neemt beslissing over Muller na flirt met Ajax’

Thomas Muller is ontevreden bij Bayern Munchen. Hij is geen vaste bassispeler meer en dat vreet aan hem. Hij overweegt dan ook om in 2020 te gaan vertrekken bij de rekordmeister.

Rond de afscheidswedstrijd van Rafael van der Vaart reageerde Overmars op de kwestie. Volgens de Ajax-directeur hoort Müller bij ‘het DNA van Bayern’, maar mag de middenvelder annex aanvaller gerust bellen. “Hij is altijd welkom bij Ajax”, verklaarde de beleidsbepaler tegenover Sportbuzzer.

BILD vraagt zich af of Müller een overgang naar Ajax daadwerkelijk ziet zitten, laat staan dat de Amsterdammers een officieel bod indienen. Wel sluit het Duitse medium een transfer in januari zo goed als uit: Bayern zou dit niet zien zitten. Daarentegen zou een reserverol de kans in de zomer flink vergroten.

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.