AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil peperdure Mexicaanse spits gaan binnenhalen’

Ajax heeft interesse in de 20-jarige Mexicaanse goalgetter José Juan Macías. Hij wordt op het moment door zijn club Chivas uitgeleend aan Leon en maakt daar veel indruk. Hij scoorde al zes doelpunten en twee assists in elf wedstrijden.

Vermoedelijk moet ‘de nieuwe Javier Hernández’ een flink bedrag kosten: er wordt een transferprijs van minstens 20 miljoen euro geopperd.

Misschien kan Álvarez wel wat voor de Amsterdammers betekenen in de jacht op Macías. De Ajacied liet een tijdje geleden weten: “Het is een bepaald risico, als eerste Mexicaan bij een club als Ajax spelen. Mocht het slagen, dan worden meer Mexicanen voor de club interessant. Zo werkt dat in het voetbal. Dit avontuur is dus niet alleen belangrijk voor mezelf, maar voor alle Mexicaanse voetballers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.