AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Donny van de Beek moet vrezen voor afketsen van droomtransfer’

Afgelopen zomer was Donny van de Beek dichtbij een akkoord met Real Madrid. De transfer ging niet door maar er zou wel een akkoord liggen dat hij komende zomer de overstap gaat maken. Maar daar verschijnen steeds meer vraagtekens over.

Marca weet maandagochtend immers te melden dat Real Madrid ook Fabian Ruiz op het verlanglijstje heeft geplaatst. De 23-jarige sterkhouder van Napoli is sinds kort ook een belangrijke kracht in de nationale ploeg van Spanje en heeft daarmee de aandacht van de Madrilenen getrokken.

De grote Spaanse sportkrant benadrukt dat Paul Pogba nog altijd als de absolute topprioriteit geldt. Van de Beek wordt gezien als ‘wildcard’, omdat er al een principe-akkoord zou liggen over de middenvelder van Ajax. Behalve Ruiz geldt ook Christian Eriksen nog altijd als concurrent en dus lijkt Van de Beek zich toch wel een beetje zorgen te moeten maken…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.