AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vermoeide Hakim Ziyech laat duels van Marokko schieten

Hakim Ziyech slaat de interlands van Marokko tegen Gabon en Libie over. De middenvelder van Ajax is oververmoeid. Dit weet Fox Sports te melden.

De aanvallende middenvelder van Ajax kampt al weken met klachten aan zijn lies en door het drukke programma van de Amsterdammers is er voor Ziyech weinig tijd om zijn rust te pakken. Ziyech heeft zich deze week wel gemeld bij de nationale ploeg van Marokko, maar heeft na overleg met de bond besloten dat hij de oefenwestrijden tegen Libië en Gabon laat schieten.

De komende weken volgen de wedstrijden elkaar wederom in rap tempo op voor Ajax. Onder meer de Klassieker tegen Feyenoord en twee belangrijke Champions League-wedstrijden tegen Chelsea staan op de rol voor de ploeg van Erik ten Hag. Volgende week zaterdag hervat Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.