AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Matthijs de Ligt reageert: ‘Haha, dat is echt een wild verhaal’

Een tijdje geleden kwam er een verhaal naar buiten dat Juve-trainer Maurizio Sarri zijn verdediger Matthijs de Ligt op een dieet zou hebben gezet om af te vallen. Hij reageert hier nu zelf op.

In gesprek met NUsport zegt de stopper daarover: “Haha, dat is echt een wild verhaal.” Hij kijkt er echter niet meer van op: “Nee, ik verbaas me er niet meer over. Soms denk ik wel van: hoezo dit nu weer? Dan heb ik voor mezelf een goede wedstrijd gespeeld, maar dan is het blijkbaar toch weer niet goed genoeg. Maar goed, dat zijn ook maar meningen. Ik moet van mezelf weten wat ik goed en fout doe, en dat weet ik donders goed.”

Maandag meldde De Ligt zich bij het Nederlands elftal: “Ik sta hier nu anders dan tijdens de vorige interlandperiode. Toen had ik pas één wedstrijd gespeeld voor Juventus, tegen Napoli, en die verliep voor mij persoonlijk niet echt lekker. Na het duel met Estland heb ik in de meeste wedstrijden gewoon goed gespeeld, dus dan kan je wel concluderen dat ik meer gewend ben. Maar het moet nog wel beter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.