AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Horlogedief legt zijn daad uit: persoonlijke actie richting Dolberg

Onlangs werd Diaby-Fadiga ontslagen bij Nice. Hij had het peperdure horloge van zijn ploegmaat Kasper Dolberg gestolen en deze daad bekend. Hij zegt het gedaan te hebben omdat hij zich na de komst van de Deense spits niet meer gewaardeerd voelde. Dit zegt hij een officieel statement.

“Ik heb met trots de clubkleuren gedragen. Na een lange blessure moest ik nog langer wachten op mijn rentree door een rode kaart bij de Onder-19. Dat heeft me, ook mentaal, in een moeilijke situatie gebracht. Een situatie die in groot contrast staat met die van Kasper. Ik heb zijn horloge gestolen zonder daar enige reden voor te hebben. Misschien wel uit jaloezie. In plaats van hem uit te dagen op het veld heb ik enorm stom op zijn komst gereageerd”, laat Diaby-Fadiga optekenen.

“Ik voelde me na de komst van Kasper niet gewaardeerd. Ik was teleurgesteld en gefrustreerd. Natuurlijk ben ik pas achttien jaar oud, maar mijn leeftijd is geen excuus voor wat dan ook. Ik heb iedereen mijn excuses aangeboden en ik neem mijn verantwoordelijkheid. Ik wens OGC Nice veel succes en ook Kasper in de rest van zijn carrière. Misschien komen we elkaar ooit weer eens tegen op het veld. Ik hoop in de toekomst aan te kunnen tonen dat ik meer waard ben dan deze enorme fout. Vanaf nu wil ik me weer richten op mijn grote passie: voetbal”, citeert het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.