AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet ver gaan om Calvin Stengs weg te halen bij AZ’

Analist Wim kieft ziet het zitten in Calvin Stengs. Hij denkt dan ook dat Ajax een ideale volgende stap zou voor de aanvaller.

“Als ik Ajax was had ik er alles aan gedaan om hem te halen. Daar had ik bij wijze van spreken David Neres voor verkocht”, stelt de voetbalanalist maandagavond in het praatprogramma Veronica Inside. Wim Kieft noemt de AZ-smaakmaker ‘een geweldige speler’.

De aanvallende middenvelder annex buitenspeler kan volgens Kieft ook Oranje aan. “Hij zou er wel bij kunnen. Het is een heel leuke en creatieve speler. Vorig jaar nog iets te licht. Nu is hij heel stabiel, niet normaal man.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.