AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool wil in januari ver gaan om Ajax-speler te halen’

Liverpool heeft haar zinnen gezet op een speler van Ajax. In de winter willen ze namelijk een poging gaan wagen om de Brazilaanse vleugelflitser David Neres van de Amsterdammers over te nemen.

Neres werd deze week al gelinkt aan Champions League-winnaar Liverpool. De Engelse topclub heeft de Ajacied op het wensenlijstje gezet. Op Anfield is men bekend met zijn besluit om tot 2023 bij te tekenen, maar desondanks is er de hoop dat de Braziliaan begin 2020 al op te halen is uit Amsterdam.

Een zomertransfer is volgens Calciomercato óók een optie voor Liverpool, maar duidelijk is dat Jürgen Klopp zijn materiaal wil uitbreiden. De Duitser beschikt met Mohamed Salah, Sadio Mané en Roberto Firmino over een droomvoorhoede, maar zeker gelet op het drukke speelschema wil Klopp daar meer spelers aan toevoegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.