AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars moet verrassen met deze enorme Eredivisie-transfer’

De supporters van Ajax weten wel welke nieuwe speler Marc Overmars moet gaan halen. Ze zouden namelijk dolgraag Calvin Stengs zien bij hun club. Ze vinden dan ook dat technisch directeur Marc Overmars werk van hem moet gaan maken.

Stengs speelde gisteren een geweldige wedstrijd voor zijn werkgever, die met 3-0 won van Feyenoord in de Rotterdamse Kuip. De marktwaarde van de aanvaller annex middenvelder wordt geschat op 12 miljoen euro, maar de clubleiding van AZ zal natuurlijk niet genoegen nemen met een dergelijk bod. De supporters van Ajax zijn in ieder geval onder de indruk:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.