AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Luis Suárez heeft transfernieuwtje voor Ajax’

Luis Suarez is met 33 jaar hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen als speler van FC Barcelona. De Spaanse media verwachten dat hij aan het eind van het seizoen zal worden vervangen door iemand als Erling Haland van Red Bull Salzburg of Timo Werner van RB Leipzig.

Maar wat zal dan de nieuwe club van de Uruguayaan gaan worden? Het is geen geheim dat de Amsterdammers een vinger aan de pols houden bij de goalgetter. Journalist Mike Verweij van De Telegraaf zei eerder al: “Luis Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt Ajax en Amsterdam definitief in zijn hart te hebben gesloten en flirt op sociale media nog regelmatig met zijn oude liefde. Daarnaast is het beleid van Ajax om oud-spelers die nog een meerwaarde hebben, proberen te verleiden naar Amsterdam terug te keren.”

Kiest Suárez voor een andere bestemming dan de Johan Cruijff ArenA, dan wordt een terugkeer gezien zijn leeftijd natuurlijk wel ietwat onwaarschijnlijk. Het is bekend dat de nieuwe Major League Soccer-club Inter Miami CF ook wel wat voelt voor zijn komst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.