AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Overmars getipt: ‘Ajax moet verrassen met deze megatransfer’

Als het aan analist Rene van der Gijp zou leggen dan zou Marc Overmars een poging moeten doen om Erling Haland van Red Bull Salzburg over te nemen.

Bij Veronica Inside zegt de vaste tafelgast: “Haal Haland weg bij Red Bull Salzburg. Dan heb je een finisher. Nu heb je Huntelaar, Tadic achter de hand en misschien een jeugdspeler.” De Noorse aanvaller scoorde drie keer in de Champions League tegen KRC Genk: “Sinds zijn zeventiende heeft hij constant meer doelpunten gemaakt dan wedstrijden gespeeld. Overal waar hij speelde. Hij is zó goed. Hij is langer dan 1,95 en heel snel. Overmars heeft zoveel geld. Ajax, haal die jongen. Dan ben je vijftien jaar onder de pannen.”

Johan Derksen stelt vervolgens dat Haland vermoedelijk onhaalbaar is geworden… Johan Boskamp is het daarmee eens: “Hij gaat echt niet naar Ajax, hij verhuist naar RB Leipzig, want Salzburg is een satellietclub.” Bij de Bundesliga-club moet de Noor de opvolger van Timo Werder worden, als de international van Duitsland bijvoorbeeld naar een club als Bayern München vertrekt. Zijn marktwaarde wordt overigens op 12 miljoen euro geschat, maar vermoedelijk kost hij vele malen meer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.