AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars en Edwin van der Sar hadden pijnlijke boodschap voor Ten Hag’

Afgelopen seizoen verloor Ajax met 3-0 van PSV. Het had niet veel gescheeld of Erik ten Hag had toen het schip moeten ruimen bij de Amsterdammers. Marc Overmars en Edwin van der Sar overwogen dit toen namelijk. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant onthult namelijk: “Na het tweede echec op rij voelde de directie van Ajax dat er ingegrepen moest worden. In een persoonlijk gesprek met Edwin van der Sar en Marc Overmars werd Ten Hag te verstaan gegeven dat hij snel beterschap moest beloven want anders had hij zijn langste tijd gehad in de Johan Cruijff ArenA.”

Men vervolgt: “De twee directeuren hadden hun nek uitgestoken voor Ten Hag met miljoenentransfers van Daley Blind en Dusan Tadic naar Amsterdam en het volledig loslaten van alle salarisplafonds. Ten Hag had zodoende de beste selectie van Nederland onder zijn hoede gekregen, die aan zijn stand verplicht was om te presteren. Maar het was een publiek geheim dat de trainer helemaal niet op één lijn zat met zijn spelers. De directie eiste toenadering van Ten Hag richting zijn spelers. Later volgde het bekende onderhoud in München tussen Ten Hag en Tadic, waarbij de aanvaller de grieven van de selectie kenbaar maakte. Ten Hag beloofde iedereen beterschap.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.