‘Sterkhouder Ajax kan na dit seizoen voor een spotprijsje weg vanwege clausule’


Een heel aantal sterhouders bij Ajax tekende al een nieuw contract. Denk aan Dusan Tadic, David Neres, Hakim Ziyech en Nicolas Tagliafico. Daley Blind hoort nog niet in dat rijtje thuis terwijl hij toch uiterst belangrijk is voor de ploeg.

“Waar wacht-ie eigenlijk op, hè, die Overmars”, lacht de linkspoot in gesprek met Hans Kraaij jr. van FOX Sports. “Ik wacht gewoon af. Ik zit hier prima, heb het naar mijn zin. Ik sta altijd open voor Ajax.”

Er gaan geruchten dat er een ontsnappingsclausule in het contract van Blind zou staan, waarmee hij na dit seizoen relatief goedkoop zou kunnen vertrekken. “Over die zaken laat ik me niet uit, maar het zou zomaar kunnen. Maar ik loop zeker niet zomaar weg bij Ajax, zit heerlijk op mijn plek. We spelen Champions League, deze stad en club ruil ik niet zomaar in. Maar er kan altijd nog wat bij”, lacht Blind tot slot, knipogend over zijn salaris.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer