AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax krijgt buitenkansje: ‘Deal met Barcelona aanstaande’

In de zomerstop wilde Ajax zich tijdelijk gaan versterken met de middenvelder Carles Aleñá. Hij besloot om voor zijn kans te gaan bij FC Barcelona maar nu een paar maanden later komt hij daar niet aan de bak.

In de eerste competitiewedstrijd mocht hij nog beginnen, maar de controleur werd na 45 minuten spelen al naar de kant gehaald door oefenmeester Ernesto Valverde. Aleñá vervult nu een bijrol in het Camp Nou-stadion en is bijvoorbeeld ook niet opgenomen in de selectie van zijn werkgever voor het aankomende Primera División-duel met Granada.

Volgens het medium Marca heeft de clubleiding van Barcelona al besloten dat Aleñá in de aankomende winterstop verkocht zal worden en dus krijgt Ajax een nieuwe kans om hem vast te leggen. De Amsterdammers beschikken echter al over de diensten van Lisandro Martínez, Edson Álvarez, Razvan Marin, Carel Eiting en Daley Blind, die allen uit de voeten kunnen op de positie van nummer zes. De marktwaarde van Aleñá wordt door Transfermarkt ingeschat op 30 miljoen euro.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.