Ajax verplicht om zondag te winnen van PSV

Aanstaande zondag staat de eerste topper op het programma in de Eredivisie. PSV ontvangt dan in eigen huis Ajax.

Marco Timmer, Ajax-watcher van Voetbal International, schrijft: “Op nationaal niveau bewijst PSV dat geld alleen niet zaligmakend is. De Eindhovenaren hebben een stuk minder te besteden dan Ajax, maar wonnen deze eeuw meer landstitels dan de club uit Amsterdam (tien om zeven). Komende zondag is de eerste Eredivisie-kraker van dit seizoen tussen beide clubs in Eindhoven. Na drie nederlagen in de Lichtstad, waarin Ajax geen enkele keer scoorde, is de kampioen nu aan zijn stand verplicht te winnen van PSV.”

“Kampioen wordt een topclub in de Eredivisie niet langer tegen de kleintjes. Die potjes winnen Ajax en PSV meestal wel, zelfs als ze slecht spelen. Het onderlinge resultaat kan heel goed beslissend zijn in de titelrace. En hoe leuk de uitspraak van Cruijff ook is, op de lange termijn betekenen de meeste munten toch echt de meeste punten”, aldus Timmer in de nieuwe VI.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer