AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Barca heeft belangrijk nieuws voor Frenkie de Jong’

Barcelona pakte dit weekend uit met een 5-2 overwinning op Valencia. Daardoor lijken de Catalanen weer het goede gevoel terug te hebben. Bij tijd en wijle draaide het als een tierelier tegen de club uit de Spaanse sinaasappelstad en doelverdediger Jasper Cillessen moest dus liefst vijf keer vissen. De Spaanse media schrijven vandaag dat oefenmeester Ernesto Valverde tot de conclusie is gekomen dat hij vast moet houden aan het middenveld dat opgesteld stond tegen Valencia.

Dat betekent dus dat Frenkie de Jong zijn basisplek voorlopig behoudt en dat de international van het Nederlands elftal wat meer mag zwerven. In de eerste paar wedstrijden van Barça was het zijn taak om op te stomen op de linkerflank, maar dat lag hem duidelijk niet. Nu hij gezelschap heeft gekregen van Arthur, die de concurrentiestrijd van Sergi Roberto gewonnen lijkt te hebben, is het echter mogelijk om veel meer positiewisselingen uit te voeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.