AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Cristiano Ronaldo denkt dat De Ligt zijn broer naar Turijn heeft gestuurd’

Afgelopen zomer maakte Matthijs de Ligt de overstap van Ajax naar Juventus. Het begin van de mandekker bij zijn nieuwe club verloopt nogal stroefjes. Toch houdt analist Hans Kraay jr. vertrouwen in de jonge centrumverdediger, zo blijkt uit zijn column voor Veronica Magazine.

“Een eigen goal in een oefenpotje, even niet in de basis, een slecht optreden in de competitie tegen Napoli”, schrijft Kraay. “Ineens kan Matthijs er niks meer van. Hij is al afgeschreven in Italië. Dat maakt hem boos. (…) Cristiano Ronaldo heeft natuurlijk ook iets van: waarom heeft die De Ligt z’n broer gestuurd? En wanneer is hij zelf van plan naar Turijn te komen?

“Maar Matthijs de Ligt kopt Juventus straks in de finale van de Champions League gewoon naar de beker. Torent hoog boven iedereen uit en trekt een lange neus naar iedereen die nu loopt te zeiken”, aldus Kraay.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.