‘Barcelona sprakeloos na prestaties Frenkie de Jong bij Oranje’

Frenkie de Jong heeft zijn werkgever Barcelona flink verrast met zijn prestaties bij Oranje. Tijdens de interlandbreak blonk hij tweemaal uit tegen zowel Duitsland als Estland. Beide uitpartijen werden dik gewonnen.

Volgens de Spaanse sportkrant Marca concludeert Barcelona dat De Jong dit seizoen ‘twee gezichten’ laat zien. Bij Barcelona zou dat verwarring opleveren, maar het daadwerkelijke verschil is niet zo moeilijk aan te wijzen. Bij Oranje speelt de middenvelder immers op zijn favoriete positie en in Catalonië zoekt men nog naar de ideale invulling.

Het medium concludeert dat ‘niemand zijn kwaliteiten betwist’ en iedereen rekent op een succesvolle samenwerking in Camp Nou. Duidelijk is wel dat De Jong nog niet dé bepalende speler is gebleken waar de fans op hadden gehoopt. Marca schrijft dat coach Ernesto Valverde hem misschien wel als controleur moet opstellen, maar het is onzeker of hij dat gaat doen met Sergio Busquets als concurrent.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer