Uitgefloten Hakim Ziyech: ‘Dat verdiend hij niet’

Hakim Ziyech miste gisteren in het shirt van Marokko een penalty tegen Burkino Faso. Ze kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het kwam de creatieve speler van Ajax op een fluitconcert te staan.

De bondscoach van het team neemt het op voor de Ajacied. “Er was één ding dat mij teleurstelde. Een speler van onze ploeg, Hakim Ziyech, werd uitgefloten. Hij verdient dat niet!”, gaf de keuzeheer te kennen aan Afrik Foot.

“Ziyech is een geweldige jongen en een goede speler. Een eigen speler uitfluiten is niet leuk en dat accepteert ik totaal niet”, aldus de bondscoach. Tot op heden zijn strafschoppen bij Marokko en Ziyech nog geen gelukkig huwelijk. In de Afrika Cup miste hij ook al een strafschop.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer