AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet supertalent Naci Ünüvar al in maart of april debuut laten maken’

Naci Ünüvar is pas 16 jaar oud maar volgens analist Henk Spaan zou Ajax hem dit seizoen al speelminuten moeten geven in het eerste team.

Hij stelt namelijk over Ünüvar: “Hij is altijd aanspeelbaar, ook in de drukte. Ook dan wil hij de bal, omdat hij weet dat hij er zich door zijn hoge handelingssnelheid altijd uit weet te spelen. Het is een jongen met een enorme visie op het spel. Hij is gewoon écht goed. Als Ajax in maart of april ver genoeg voorstaat in de Eredivisie, dan zou ik hem zeker laten debuteren.”

Trainer John Heitinga heeft de Ajacied in zijn team bij Onder-19: “Hij heeft verschrikkelijk veel kwaliteit aan de bal, maar ook zonder. Hij is jong en gretig, komt vaak tussen de linies vrij en heeft oog voor medespelers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.