AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Frenkie de Jong weet: Barca-opstelling gaat helemaal op de schop’

FC Barcelona neemt het vandaag op tegen Betis Sevilla. De verwachting is dat trainer Ernesto Valverde zijn opstelling gaat omgooien ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen Bilbao van vorige week.

Het middenveld gaat er bijvoorbeeld helemaal anders uitzien. Tegen de Basken koos de coach voor De Jong als controleur met daarvoor Carles Aleñá en Sergi Roberto, maar nu krijgt de oud-Ajacied hoogstwaarschijnlijk gezelschep van Sergio Busquets en Ivan Rakitic. Zelf mag hij wel blijven staan, want de international van het Nederlands elftal maakte geen bijzonder goede, maar ook zeker geen slechte indruk tegen Athletic.

Voorin kan Valverde niet beschikken over Luis Suárez en Ousmane Dembélé, die geblesseerd zijn en vermoedelijk ergens in september pas weer kunnen spelen. Lionel Messi heeft zijn gezicht al wel weer laten zien op de training van de Catalanen, maar we weten dat de Argentijnse superster geen onderdeel uitmaakt van de wedstrijdselectie. Antoine Griezmann staat volgens El Mundo Deportivo sowieso in de punt van de aanval en het ziet ernaar uit dat hij vergezeld wordt door het jonge talent Carles Pérez. Mogelijk speelt Arturo Vidal daarachter.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.