AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hakim Ziyech en Quincy Promes hebben ‘wereldprestatie’ nodig van de medische staf’

Zowel Hakim Ziyech als Quincy Promes hebben een enkelblessure opgelopen aan het duel met met VVV Venlo (1-4). Het gaat dus een hele klus worden om het tweetal fit te krijgen voor het duel met APOEL Nicosia van aankomende dinsdag.

“Erik ten Hag was er heel open over. Hij zei: en Promes en Ziyech hebben last van de enkel”, vertelt journalist Hans Kraaij jr. op FOX Sports. “Toevallig liep ik naar de auto en hij naar de bus. Hij liep echt moeilijk en was er licht doorheen geklapt. Als je dat hebt, en je moet dinsdag spelen, en je bent door je enkel gegaan dan moet de medische staf een wereldprestatie leveren.”

“Ze hebben allebei aangegeven dat ze een tik hebben gehad en dat zij er doorheen zijn gegaan”, aldus Kraaij. Dat de wedstrijd in De Koel op kunstgras werd afgewerkt, mag geen verrassing meer zijn. De aftrap tegen de Cyprioten van APOEL Nicosia is dinsdag om 21:00 uur.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.