AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax krijgt uitsluitsel over komst van Luis Suarez’

Gisteren dook ineens het gerucht op dat Luis Suarez weleens zou terugkeren naar Ajax. Misschien dat hij dit wel doet maar het zal niet op korte termijn zijn. Voorlopig blijft hij bij FC Barcelona.

In de wedstrijd tussen de Catalanen en Athletic Bilbao (1-0 verlies) viel de spits uit met een blessure en volgens de Spaanse media is het verdict van de medische staf dat hij minstens een maand toe zal moeten kijken. Suárez kampt met een gemene spierscheuring, maar dat betekent wel gelijk dat hij niet voor het einde van de transferperiode zal vertrekken uit het Camp Nou-stadion. Zijn kwetsuur betekent namelijk dat hij niet door een eventuele medische keuring zou komen.

Suárez liet in het verleden meermaals weten dat hij zijn carrière best af wilde sluiten in Amsterdam. Datzelfde vertelde hij vervolgens echter over zijn andere voormalige werkgevers, zoals bijvoorbeeld de Premier League-grootmacht Liverpool en het Uruguayaanse Nacional.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.